Kom i form tillsammans med andra mammor efter din graviditet med säker, tuff och rolig träning speciellt anpassad för mammor.

Kroppen går igenom stora förändringar under en graviditet. Muskler och andra strukturer, framför allt i i bålen, påverkas både i takt med att magen växer inifrån samt av graviditetshormoner. Detta är helt naturligt. Efter en förlossning har muskler och vävnader töjts ut samt mer eller mindre tappat sin funktion. För att läka kroppen och hitta tillbaka till träningen på ett säkert sätt behövs anpassad träning.

Med CrossFit Holistics mammaträning erbjuds du
• välutbildade mamma-coacher
• rolig, varierad och utmanande träning
• möjlighet att forma en starkare kropp
• stärkt bäckenbotten och inre magmuskulatur
• individuell coachning och säker träning
• inspiration och peppning
• Möjlighet att ta med barnet till träningen (vi har skötbord samt en lounge där du har möjlighet att ge barnet mat

—Vi kommer gärna ut och berättar mer för er mammagrupp eller informerar dig som barnmorska hur vår träning är upplagd. Kontakta oss för att boka upp en tid.—

Vårt träningsutbud för mammor

–Mammaträning i grupp – start 11 mars–
Mer info här>

–Small-group–
För dig som varit på efterkontroll och vill komma igång med din träning i en grupp om 3-4 personer där alla har samma mål, stärka upp kroppen efter en graviditet.
En träff per vecka i 4 veckor samt hemläxa efter varje pass. Datum och tid för träffarna enligt era önskemål. Sätt ihop en grupp med dina mamma-kompisar och boka upp tider som passar er.

Pris per person: 1200 kronor för 4 veckor.

–Mamma-PT – 1 timme/pass–
För dig som varit på efterkontroll på bvc och vill komma igång med din träning. Du behöver inte vara nybliven mamma för att börja träna med din PT. Träningen fokuserar på säkra övningar med fokus på de delar av kroppen som försvagas under en graviditet samt utifrån vad du själv har för mål med träningen. Mamma PT funkar även för dig som är gravid.

Pris: 750 kronor per timme
Eller 10 träffar för 6900:-

–Magkoll – 1 timme–
Under en graviditet delar den raka bukmuskeln på sig för att göra plats åt barnet i magen. Den här delningen kallas rectus diastas eller enklare benämnt som magmuskeldelning. Många mammor upplever att de har en putande mage som de gärna vill bli av med. Genom en magkonsultation kan du få hjälp med att mäta en ev magmuskeldelning, tips på övningar att göra själv på ett säkert sätt för att stärka bäckenbotten och återfå kontroll av den djupa magmuskeln. Passar för alla mammor, även innan efterkontroll samt om det är flera år sedan en graviditet.

Pris: 750 kronor

För bokning kontakta: Stina Berglund
stina@crossfitholistic.se
070-3646916

Våra instruktörer

Stina Berglund 
Certifierad MammaMage tränare, flera års erfarenhet som PT inom gravid- och post-graviditetsträning samt egen erfarenhet att träna sig tillbaka efter en graviditet. Mamma till Juni.

Karin Sjöö Åkeblom
Mamma till Sigrid 2,5 år och Einar drygt 1 år. Förutom att vara mamma och jobba som coach på CrossFit Holistic är Karin utbildad tyngdlyftningsinstruktör, utbildad i kettlebells, före detta elitgymnast och industridesigner.

Cert-tranare