(ANNA)

Fredaaaaaaag!

Ganska tuff wod för mig idag, kan vara den periodiska fastan som satte käppar i hjulet men jag kände mig helt tömt på energi. Mina ben var stumma, vaderna uttröttade, ryggen seg, det enda som var piggt var skallen. Idag var andra passet jag kört innan lunch under min pf. Förra var milen, inte samma sak som pulshöjande crossfit.

Antagligen tömdes mitt glykogenlager rätt fort och jag tappade jag studsen. De kolhydrater jag åt kvällen innan har kroppen hunnit ta upp. Fett tar längre tid att att omvandla till energi – under intensiv träningen går det för långsamt och jag hinner bli trött. Efter som vi läser om det här i skolan nu så det är kul att analysera.

Men dagens pass då?

IMG_20130419_015002

Älskar handstående. Jag börjar hitta balansen nu. Det är riktigt sköj att känna hur man plötsligt hittar rätt, att kunna stå utan en vägg som stöd är ett nytt mål. Hilda rockade, hon har en jäkla kropsskontroll för att vara så lång. Snyggt som tusan.

Efter passet lekte jag och Elin i ringarna (!) Testade kippade PU (som en början på en MU) och jag blev störtkär. Shit vad kul! Ska absolut bli mer sådant fram över. Här är lite bilder från vår lekstund. Stefan stod på podiet och skrek ”Upp med höften Anna!” En mer explosiv kipp. Nu ska jag jobba satan på den.

IMG_20130419_014108  IMG_20130419_014430IMG_20130419_014218 IMG_20130419_014908

Elin var lika förälskad i ringarna som jag! Bra häng. Många skratt. Bra pepp. En bra fredag helt enkelt.

Herååååå!