(ANNA)

Hörrni! Jonas Colting kommer till Piteå den 15 maj. En inpirerande triathlonutövare, idrottsman, debatör och bloggare som bjuder på fyra timmars förläsning om hälsa och energi. Igår på AW:n nämnde Daniel att de är ett gäng som ska åka bil tillsammans, vi kan ju fylla en till. Vilka är på? Kostar 595 kr, lätt värt det!

Skärmavbild 2013-03-23 kl. 09.27.13

Följ hans blogg också. Grym debatör som vågar ta upp ämnen andra inte gör. Röra om i grytan är hans grej bloggen hittar ni här >>

TACK FÖR IGÅR FÖRRESTEN! Himla trevlig AW.

Jag är fortfarande inte frisk. Fattar inte vad jag har fått i mig. En seeeeeeg bacill i alla fall. Igår checkade jag av första tentamen i mitt liv, tre timmar om cellbioligi, neuroanatomi och rörelseapparaten. Gött att lägga den åt sidan. Hoppas på att vara tillbaka i boxen imorgon, köra lite teknik, mjuk och styrka. Kanske redan idag.. om man får vara med på teknik i marklyft med inte WOD:ed (?)

Spånar lite på blodomloppet också. Som Daniel skrev så kommer med info snart. Jag vill gärna anmäla mig snart så satt jag känner lite press att sätta igång med löpningen. Tisdag kör Holistic första WOD:en för löpning. Hoppas på en teknikgenomgång. Läs mer om löpargruppen här>>

Tjo!