Den 1 september blev det klart att Marcus Ericsson kliver in som delägare i CrossFit Holistic!

Vi tar det steget för att få in ny energi och kompletterande kompetens för att snabbare kunna ta Holistic till nästa nivå. Ständig utveckling är något vi brinner för både inom träning och företagande, därför känns detta som ett naturligt steg att ta.

Marcus kommer även fortsättningsvis att ansvara över träningsbiten på Holistic och stå för programmering och upplägg för de flesta av våra grupper. Utöver det kommer han successivt att jobba sig in i fler delar av verksamheten.

Som nybliven landslagsman i CrossFit är Marcus en som driver sporten framåt i Sverige och i världen. Den drivkraft och den energi det kräver är något som han även tar med sig till att hjälpa Holistic till nästa nivå.

Det här betyder att vi kommer att orka ta oss ann fler roliga projekt och utveckla och driva företaget Holistic framåt i samma takt som våra medlemmar utvecklas fysiskt. Allt går hand i hand. För att kunna erbjuda den bästa tänkbara träningen till våra medlemmar behöver vi det bästa tänkbara teamet bakom företaget.

Framtiden ser spännande ut och vi är starka tillsammans!