(ANNA)

JAG KLARADE MIN FÖRSTA PULL UP IDAG!

Yeeeeeeeah 🙂

Super stoked. Fattar inte hur det gick till. Skulle bara visa Lovisa (klasskompis som jag hookat på Holistic) hur man ska tänka när man gör en och så.. gjorde jag en. Lite sprattel var det. Men ändå!

Så, Daniel, jag klarade det ena delmålet jag satt i februari. Yeah!

Tänk att det var fyra veckors vila jag behövde (!)

 

Nu är det bara full ös medvetslös som gäller. Är ruskigt peppad idag. Dagens WOD var tung med kul. HSPU börjar sitta nu. Klarar till och med utan platta under huvudet, dock kippade, men det är så roligt. Pistols är mitt nya mål, ska klara en om sex veckor, så det var gött att mata lite idag. Shit vad tunga de är. Sedan är det de där pull upsen. Blir så förbannad att jag inte är starkare, klarar en, sen helt död. Men men det kommer snart.

Nästa pass blir nog lördag. Ses då!