(SABINA)

I helgen gick Poikkijärvi Throwdown av stapeln i Kiruna, en riktigt bra tävling, bra arrangörer och ännu bättre atleter
Allting var väldigt bra uppstyrt och det var roliga WOD:ar som stod på agendan, riktigt jobbiga också… Ulrika och jag var Team Holistic Fighters och landade i slutändan på en finfin 15:e plats (sista plats med andra ord).
Till en början var jag jävulskt grinig och sur, mest för att jag kände att jag hade mer att ge, men min kära sambo kom och gav mig lite perspektiv på saken och fick mig faktiskt att känna mig riktigt nöjd i slutändan.För ett år sedan kunde jag inte gå, efter en ryggoperation där en cysta legat och klämt en nerv till ena benet, och i helgen har jag tävlat i Crossfit! För ett år sedan stapplade jag mig fram på kryckor (vägrade rullstol!!) och i helgen har jag clean:at, snatch:at, deadlift:at och sprungit upp och ner för en sandbacke bärandes på bildäck! Klart som fan att jag är nöjd även om det blev en sista plats!

 bild7 bild5 bild bild

vinnarna
Vinnarna!