(ANNA)

I natt släpps den första WODen i värdstävlingen CrossFit Open 2013. Oavsett ålder, kroppshydda, muskelmassa, kön eller mål. Alla kan vara med! Kolla själva – klicka här

Så ni som fortfarande funderar på att anmäla er, tveka inte. Vi är ett team. Alla kommer slita och svettas ihop. Det kommer bli galet kul och sjukt utvecklande. Vad man presterar spelar mindre roll. Huvudsaken är att man vågar utmana sig själv (!)

Enough with the speech..

 

Idag har jag laddat upp med massa god mat.

IMG_20130306_135355

Hemmagjord paleoglass. Inte alls komplicerat, man bara tar frysta hallon, kokosmjölk och lite solrosfrön. Mums. Ett tips är en halv banan eller en msk agavesirap för mer smak. Men det funkade bra så här också. Fick lite sommarkänslor faktiskt..

IMG_20130306_141621

För att pausa mellan pluggvarven tog jag mig ner till boxen och körde jag en lååååång session med foam rollern och min nyfunne vän – tennisbollen. Mina lår fick sick en rejäl omgång och även ryggen. Längs hela ryggraden, från övre ländryggen och upp mot nedre delen av nacken är jag superspänd. Fick till och med lite massage i boxen.

Körde Kelly Starretts del 1 för öka min mobilitet i squats. Kändes bra, men att döda låren med stången var inte skönt. Hoppas på en muukare känsla i lår och axlar imorgon. Då smäller det! Open 2013 is soon to be on!

Hoppas ni kan sova gott. Jag kommer vakna vid två tiden, utan att sätta klockan, för att se vilket pass som släppts. Det vet jag!

IMG_20130306_171143

Anyhow! Imorgon kör vi!