Passbokning

Nedan hittar du kalendern med alla våra bokningsbara pass. Lite längre ner finns även en beskrivning över vad de olika passen innebär. Om du ännu inte är medlem hos oss utan vill boka ett prova på pass klicka här>

WOD
Står för Work out of the day och är våra vanliga gruppass. Passen är olika i princip varje dag men innehåller en blandning av teknik, styrkeövningar, rörlighet, kondition, balans, explosivitet och mycket mer. Träningen bedrivs på ett utbildande sätt som anpassas efter individen men bedrivs i gruppform. Alla pass leds av välutbildade och uppmuntrande coacher. Du kan vara med oavsett nuvarande fysisk status, coacherna modifierar övningarna efter varje individ.

RX+
Är ett mer avancerat pass där vi ofta jobbar med lite mer krävande övningar. Teknikdelen kan till exempel fokusera på muscle ups, hand gång eller touch and go snatch. Du bör ha gått på våra vanliga WOD pass en tid innan du ger dig på dessa pass.

Tyngdlyftning
Specialpass som enbart fokuserar på tyngdlyftning. Vi jobbar på tekniken på övningar som ryck (snatch), stöt (clean & jerk) och olika assistans övningar för att bli bättre på dessa övningar.

Silverbacks
Den egna beskrivningen av deltagarna är: över 40 år, gråhårig, eller helt enkelt en kul prick, då är du välkommen. Ett pass som coachas av deltagarna själva och ofta avslutas med fika. Men låt dig inte luras av beskrivningen, passen är tuffa.

Kom igång med träningen hos oss nu!