Många av er önskade mer fokus på mobility i medlemssurveyn som vi tidigare gjorde. Vi lyssnar och försöker tillmötesgå.

Med start tisdag 13 januari kommer Cindy att hålla i ett specifikt mobilitypass varje vecka. Passen kommer att vara 30 minuter och hållas kl 17.30 på tisdagar (om intresset är stort utökar vi med fler pass varje vecka). Passen kommer att fokusera på mobility/rörlighet kopplat till vår vardagliga crossfitträning. Varje pass kommer att ha ett mobilitytema tex knäböj, pressar, pull ups, OH squats osv.

Under passet kommer Cindy förklara vilken rörlighet som krävs för att kunna göra aktuella övningar samt erbjuda övningar/tips och knep för att arbeta upp din rörlighet.

Passen kommer att hållas på övre plan i boxen och vi börjar med ett deltagarantal på max 10 st. Bokning sker som vanlig i Wodify

Förutom dessa speciella mobilitypass kan vi fortfarande starkt rekommendera Idas Yogapass som ett ypperligt tillfälle att jobba på din rörlighet. Söndagar kl 16.45 samt onsdagar (varannan onsdag kl 07.00 och varannan onsdag kl 19.00)

Vi kommer även fortsättningsvis att ha en del mobility på våra vanliga pass. Men då tiden är knapp och det är mycket vi vill hinna erbjuda er så hinner vi inte alltid sätta så mycket tid på just mobilityn som vissa av er behöver/vill ha. Därför är det delvis eget ansvar att jobba upp sin rörlighet för att få full effekt av den träning man lägger ner tid på.

Våra mobilityerbjudanden:
• Mobilityklass 30 min/vecka (start 13 jan 2015)
• Yoga 2 ggr/vecka
• Mobility under klasserna
• Egen mobility på mobilityytan med de redskap som finns i boxen

Ytterligare tips
Mobilityaffischerna på övre våningen.
Boken ”Becoming a Supple Leopard” av Kelly Starrett som finns i köket.
http://www.mobilitywod.com/

cindy ejneborn