Vid det här laget har ni nog märkt att vi är ena suckers för att hålla koll på framsteg. Oavsett målet eller nivån på vår träning så är vi alla på något sätt ute efter framsteg eller någon typ av förändring. Det enda sättet att verkligen få ett kvitto på att man går framåt är ju att på något sätt mäta och sedan jämföra sin prestation över tid.

Därför dediceras nästa veckas pass helt till tester av olika slag för att få ett nuläge på vår fysik och prestation. Denna testvecka kommer sedan att återkomma med jämna mellanrum för att vi ska kunna se att vi gör framsteg i vår träning.

Ett annat steg i att hålla koll på utvecklingen är, som vi tjatat på er om de senaste veckorna, att registrera sina resultat i Wodify för att enkelt kunna se historik och jämföra träningen över tid.

Vi kommer att testa er på några av de vanligaste lyften, några benchmark metcons, och några gymnastiska övningar. Mer specifik info om testerna kommer här i gruppen. Om man saknar något test är det givetvis fritt fram att själv komplettera med ytterligare tester på egen hand.

Testveckan pågår måndag-torsdag. Och på fredag kan vi alla fira en avklarad tuff vecka med Boxfest!

Hoppas så många som möjligt av er tar chansen att göra testerna tillsammans med på gruppassen.

Kör hårt, kör smart!