Inga snabb-pass. Inga avancerade maskiner. Inga nya koreografier. Vi fortsätter med beprövade träningsmetoder som gett otroliga resultat för hundratals av våra medlemmar genom åren.

If it aint broke, dont fix it.

Det behövs inga mirakelkurer för att bli en bättre version av dig själv. Hemligheten (som inte alls är någon hemlighet, vi publicerar varje pass vi genomför på vår hemsida så att vem som helst gratis kan följa det) är hårt jobb och ett hyfsat bra tänk kring vad man gör. Det hårda jobbet gör våra medlemmar. Tänket (som är mer än hyfsat bra) och coachingen står vi för.

Vi behöver inga flashiga maskiner för att komma i form. Vi tror fortfarande att den egna kroppen och skivstången (och några andra jobbiga vikter) är det bästa träningsredskapen. Sedan ska man så klart förpacka det gamla klassiska till något utmanande och roligt. För om träningen inte är rolig, då blir den tillslut inte gjord alls.

Vi gör träningen hos oss rolig främst tack vare dessa grejer:
1. Ständig variation på passen. INGET pass är det andra likt. Det är även det som går oss så allround tränade.
2. Erbjuda galet kompetenta coacher (något du skulle kunna vänta dig att elitidrottare har).
3. Genom en grym gemenskap. Ensam är inte stark. Vi blir starka tillsammans. Vi peppar och inspirerar och hjälper varandra att nå våra mål. Oavsett om det är att representera Sverige i sin idrott eller komma igång med träning för första gången i livet.

Sök inte efter det häftigaste eller mest avancerade om du vill komma igång med träningen. Hitta de du tycker är roligt. Och omge dig med människor som redan uppnått delar av de du vill uppnå. Då ökar dina chanser att lyckas med att bli en bättre version av dig själv.