Mammaträning

Kom i form tillsammans med andra mammor med tuff och rolig träning speciellt anpassad för mammor.

För att starta upp din träning efter graviditet rekommenderar vi att du tar en PT timma med vår mammacoach Stina Berglund innan du går på ditt första gruppass. Detta för att få göra en magmuskelkoll samt för att få individuell feedback på hur du på bästa sätt startat upp träningen igen.  Se info nedan om hur du kommer i kontakt med Stina.

Mammapassen

Alla pass är  60 minuters och är anpassade för dig som fött barn och vill komma igång med träningen.

Dagar och tider
måndag kl 10.00
tisdag kl 10.00
torsdag kl 10.00
fredag kl 10.00

(Mer reservation för ändringar)

Det går bra att ha med sig barnen men du behöver själv ha uppsikt över barnen under hela passet.

Priser:
6 månader 600:-/månad
3 månader 750:-/månad
1 månad 900:-
Medlemskapet förlängs automatiskt månadsvis efter avslutad 3 eller 6 månaders period om du inte aktivt avslutar det via mail till ylva@crossfitholistic.se

Utöver mammapassen så ingår obegränsat med träning på egen hand i vårt gym.

Anmäl dig härifrån>

Mammaträning med personlig coaching

–Mamma-PT – 1 timme/pass–

För dig som varit på efterkontroll på bvc och vill komma igång med din träning. Du behöver inte vara nybliven mamma för att börja träna med din PT. Träningen fokuserar på säkra övningar med fokus på de delar av kroppen som försvagas under en graviditet samt utifrån vad du själv har för mål med träningen. Mamma PT funkar även för dig som är gravid.

Pris: 800 kronor per timme

–Magkoll – 1 timme–

Under en graviditet delar den raka bukmuskeln på sig för att göra plats åt barnet i magen. Den här delningen kallas rectus diastas eller enklare benämnt som magmuskeldelning. Många mammor upplever att de har en putande mage som de gärna vill bli av med. Genom en magkonsultation kan du få hjälp med att mäta en ev magmuskeldelning, tips på övningar att göra själv på ett säkert sätt för att stärka bäckenbotten och återfå kontroll av den djupa magmuskeln. Passar för alla mammor, även innan efterkontroll samt om det är flera år sedan en graviditet.

Pris: 750 kronor

Mammacoach: Stina Berglund

Certifierad MammaMage tränare, flera års erfarenhet som PT inom gravid- och post-graviditetsträning samt egen erfarenhet att träna sig tillbaka efter en graviditet. Mamma till Juni.

För bokning kontakta: Stina Berglund
stina@crossfitholistic.se
070-3646916