(ANNA)

Nu är det en vecka sedan jag tränade. Då stod jag öga mot öga med 13.2. Trots jag varit sjuk i en vecka, hostade natten innan och (så här i efter hand) kanske inte ens skulle kört, så gjorde jag det. Det fanns liksom alternativ. Bara att kötta. Gasa. Tuta och hålla tummarna. Jag har inget mellanläge. Är det tävling så är det all-in (!) Det är nog både min styrka och Akilleshäl, fånigt men sant.

Därför oroar jag mig för 13.3.

AMRAP 12 min
150 wall balls
90 DU
30 MU

Ska Open bli mitt första pass efter att varit sjuk igen?

Som min vän Johanna så klokt sa ”Ta det lugnt och Anna går inte riktigt ihop”. Måste vara strategisk om jag inte ska hamna i sängen med feber i en vecka till. Jag vägrar! När jag inte kunnat träna, fått vara i boxen och hänga med allt skönt folk och få svettas blir jag GALEN!
Nu är all fokus på att bli bra, Open får komma i andra hand. Men först 5-timmar tenta imorgon. Hell yeah!

Kör på ikväll att pigga krigare!
Vill se många MU på resultatlistan 😉