Vi kommer att utöka vårt sortiment av kosttillskott med några fler produkter från Tyngre. Många av er tränar så pass hårt att ett kosttillskott kan vara befogat för att få ut maximal effekt av träningen. Tyngre har vettiga produkter som vi tror på och som redan används av många av er.

Basen till att nå framgång med träningen är och kommer dock alltid att vara riktig mat. Genom riktig mat får vi i oss vitaminer, mineraler, fibrer och allt det andra som kroppen behöver för att kunna prestera. Dessutom är ju riktig mat gott! Men om man tränar så pass mycket att det blir svårt att få i sig tillräckligt med energi eller protein via vanlig mat kan ett tillskott vara befogat.

Ingen väg framåt vad gäller träning eller hälsa börjar med att välja rätt kosttillskott. Tumregeln är att i förstahand sköta träningen och äta vettig mat och sova tillräckligt. Om du har koll på de faktorerna kan ett kosttillskott eventuellt vara något som boostar dina resultat ytterligare.

Om du har frågor kring kosttillskott och om/hur du ska använda dig av det är du välkommen att snacka med Stefan, Marcus eller Daniel.

Vi kommer även inom kort att släppa några kostprogram på vår hemsida som ni kan köpa till som en extra tjänst. Om ni inte orkar vänta på detta, snacka med Stefan redan nu. Det kommer finnas program för tre olika fokusområden: ”Må Bra”, ”Vikt” och ”Prestation”.