Holisticteamet söker nyförvärv

CrossFit Holistic är inget vanligt gym. Vi är en innovativ träningsanläggning där kompetens från träningsvärldens alla hörn samlas. I en inspirerande miljö hjälper vi människor närmare sin fulla fysiska kapacitet oavsett om de är elit eller nybörjare. Via coachledda gruppass eller individuell träning lär sig våra medlemmar lyfta, springa, hoppa, dra, kasta och en massa annat som får dem att fungera bättre i vardagen.

Vi växer i en bra takt och i dagsläget är vi 16 anställda. En salig blandning av: tyngdlyftare, alpinskidåkare, kampsportare, gymnaster, triatleter, hockeyspelare, crossfittävlande och mycket mer.

Nu vill vi komplettera vårt sköna gäng av coacher med ytterligare en personlighet som gör oss till en bättre träningsanläggning.

Vi söker en coach och personlig tränare
Vi behöver utöka vårt coachteam med ytterligare en coach som även kan jobba som personlig tränare. Du bör vara beredd att jobba tidiga morgnar och sena kvällar och gärna kunna coacha minst 10 timmar/vecka. Du kommer att få coacha våra medlemmar och även andra externa grupper antingen på vår anläggning eller ute hos kund. Har du kompetens för att även jobba som personlig tränare är det en stor bonus. Även andra arbetsuppgifter relaterat till att driva en crossfitbox kan finnas. 

Vem är du?
För att du ska trivas hos oss bör du såklart älska träning och att omge dig med svettiga, glada och ambitiösa människor. Du gillar att söka efter ny kompetens och hålla dig uppdaterad kring träning. Formella utbildningar eller kurser relaterat till vår verksamhet är meriterande. Givetvis är du en driven person och kan dra in nya medlemmar och PT kunder. Har du jobbat som crossfitcoach tidigare är det väldigt meriterande.

Vad vi erbjuder
Du kommer att träffa på uppemot 300 förväntansfulla och entusiastiska medlemmar som vill åt din kunskap. Inspirerande, eller hur? Vi kan erbjuda anställning mellan 50-100% beroende på vilken lösning som passar dig och oss bäst. Vi erbjuder givetvis marknadsmässig lön.

Hur du söker
Maila in din ansökan med information som du tror är relevant för en sökande till daniel@crossfitholistic.se senast 30 juni. Rekrytering och intervjuer sker löpande.

För mer info

Daniel Muotka, ägare CrossFit Holistic
070 – 6902302
daniel@crossfitholistic.se
www.crossfitholistic.se